kaweruh teknis

Teknis Base Pangaweruh Service

kaweruh Ieu ngandung waleran ka loba ditanyakeun ngeunaan produk urang, kaasup informasi dina standar, fitur sarta pamakéan. Mun anjeun bisa manggihan inpo Anjeun keur pilari, mangga ngalebetkeun sual anjeun langsung ka jandela kontak patali urang. Ieu bakal mantuan kami terus ngaronjatkeun kaweruh leuwih waktos nyieun hiji sumberdaya mangpaat pikeun sakabéh anu didatangan ramatloka urang.
Sababaraha aplikasi gaw umum pikeun kawat Modular, data jeung sistem kakuatan ngawengku:
  • puseur Data anu di kakuatan sarta cooling kapasitas low atawa kaluar tina spasi fisik
  • departemén IT
  • puseur panggero
  • puseur pangolahan data
  • puseur switch Telecom
  • fasilitas atikan
  • industri elektronika
  • korporasi
  • fasilitas pamaréntah
  • Lembaga sarta fasilitas atikan
  • Industri ritel
  • Gudang jeung Distribusi fasilitas
  • Lembaga keuangan
Modular Kawat, Data jeung Power Systems nyadiakeun mangpaat handap:
  • pangropéa gampang. Ngakses kakuatan anjeun, data jeung jasa Telecom gancang kalayan interuption minimal
  • Sistem wiring Modular nawiskeun kalenturan na versatility pikeun tungtung-pamaké ogé installers
  • Ngurangan instalasi waktos, resiko, sarta tanaga gawé listrik
  • Bisa ngaronjatkeun hiji situs kaamanan sakabéh bari ngaronjatkeun hiji workspaces estetika
  • Ngamungkinkeun pikeun modifikasi hareup seamless na reconfigurations dina fasilitas nu
Diangkat floors aksés nu dipaké pikeun nyadiakeun mangpaat handap:
  • Gampang pangropéa - aksés Gancang ka kakuatan, layanan data na Telecom kapanggih dina wangunan dinten ieu
  • Rohangan underfloor atawa rohangan ieu mindeng dipaké salaku saluran badag pikeun sistim HVAC
  • Adaptability / kalenturan pikeun kaperluan nyicingan asup
  • Bisa ngawula salaku gampang insulasi lapisan kalayan perlakuan ditangtoskeun
  • Nyaeta adjustable ka lanté henteu rata
  • Bisa nyadiakeun tabungan énergi gede pisan jeung efisiensi dorongan
  • suprési seuneu
  • instalasi nu panggampangna tur dissembling
  • Sepi tur padet ngarasakeun underfoot

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !