titik jualan

Diobral titik tina Safewire productsPlug na Play:

Nyelapkeun terminal atawa screw block terminal anu optimal disusun pikeun diri pikeun ngamimitian instalasi langsung. Henteu mung asesoris, tapi nu nutup panutup-pelat kalawan tingkat perlindungan IP55 ogé bisa digawekeun ku kakuatan saharita listrik na input data. aksés Geura penting pikeun pamaké sabab fasilitas jeung alat éléktronik perlu disambungkeun tur boga muatan dina jangka waktu.

manajemén sambungan kabel:

Tutup saluran kabel nembus handapeun tempat gawé. Data tur listrik bisa dipisahkeun. Saluran Fitur pull-perlindungan sarta fasilitas séjénna saperti baku. Sambungan kabel nu originate di lantai bisa langsung ngakses sistem trunking kaayaan.

Ieu Pamaduan:

Integrates multi sockets jeung data atawa konfigurasi audio kana hiji alat nu lengkep, disumputkeun di handapeun jati atawa kabinét jeung ngan 80mm liang diaméterna jadi simpen deui spasi.

Interconnecting pinter:

Kaasup panghadena 45 * 45mm stop kontak, dual carjer port USB tina 5VDC 3.0 sakumaha pinuh-tegangan USB muatan rusuh pinter, rojongan QC3.0, mawa Qualcomm indentification chip. Laju konversi kakuatan bisa ngahontal 80%. Henteu ngan sambungan kawat, tapi ngarojong Numutkeun Pilihan fungsi ngecas nirkabel kalayan standar Qi.

bisa diatur

Lantai stop kontak nuluykeun kana switch atawa alat disambungkeun nu gampang diakses. Éta téh ayana di handapeun coverplate tiasa dicabut atawa skirting na anu sadia dina steel atawa kuningan. Saterusna, mékanisme pop-up urang bakal rising lalaunan di malah speed nu adjustable. Ciri tina mékanisme pop-up urang nu kalayan lila-hirup, kinerja dipercaya, saeutik noise na beroperasi jsb aman konsep alat damping Ieu geus dipaténkeun ku Safewire.

图形 1

 

Kasalametan-hansip jeung desain fool-buktina

Kalolobaan stop kontak listrik urang nu mibanda rupa-rupa fungsi panyalindungan calakan kaasup panyalindungan overcharge, leuwih-temp panyalindungan, leuwih-tegangan panyalindungan, panyalindungan circuit pondok, dina-tegangan panyalindungan, panyalindungan overload jsb

Saterusna, design novél kami pikeun panel ngajaga sajajar kalawan lanté sakumaha 180 gelar lamun muka. Ieu bisa nyingkahan digolongkeun deui salila instalasi. The port pelindung tina kaluar sambungan kabel bisa ngakibatkeun sambungan kabel kawat kaluar tina lanté stop kontak na éféktif ngajaga kulit sambungan kabel kawat ngalawan ngaruksak. Konsep Cable Kaluar geus dipaténkeun ku Safewire.

 

 

 

 

 


WhatsApp Online Chat!