ngongkowan

Parnerships na awak sertifikasi

Partnerships Safewire

Pikeun maksimalkeun pungsi poténsi manajemén Electric disambungkeun pikeun Internét tina Hirup, Safewire ieu forgoing partnerships kuat kalawan sistem manajemen sambungan kabel ngarah manufactures jeung asesoris Sistim wiring séjén manufactures. obyek urang téh pikeun nganteurkeun profésional solusi wiring disambungkeun nu dumasar kana model bisnis anyar jeung nawiskeun jasa anyar pikeun sakabéh jenis appliations.

Dinten, Safewire mangrupa anggota aktip ti pakumpulan penting jeung consortiums di listrik industri-duanana di sakuliah dunya sarta dina tingkat régional.

A) asosiasi / Alliances

IEC; CQC;

B) awak sertifikasi

ISO, CE, RoHS, en / EC, SASO;


WhatsApp Online Chat !