rarancang

Project Study Desain

desain husus proyék listrik studi listrik
02 01 03

Ngaliwatan departemén rékayasa urang bisa nyieun sagala jinis produk husus ngarespon kana kaperluan klien urang.

1) Industri Desain;

2) desain Handmade;

3) ukuran Special;

4) warna finish Béda;

5) Adaptasi kana sarat tina asupan & outlet;

Ngaliwatan departemén proyék kami kami nyadiakeun prescribes (guguru arsitektur, rékayasa, désainer interior, decorators jsb) hiji departemen mana maranéhna bisa meunangkeun ulikan nu lengkep keur ngitung pamundut teh. professional urang nu jawab ngajalankeun sagala itungan dipikabutuh pikeun patuh kana peraturan ngeunaan standar nasional IEC60884. Optimizing saukur, kaamanan jeung énergi-hemat, ieu ngawangun hiji layanan pribadi mun unggal klien kami jeung unggal diménsi sarta paménta asupan kakuatan & output. Nyampurkeun proyék nu individual. Simkuring malah nyieun hiji instalasi ulikan ékonomi. Dina Safewire kami utamana sadar ngeunaan pentingna nasihat alus mun klien kami pikeun epektip utilization énergi-hemat jeung kaamanan di tipena béda sockets tur paling cocok di unggal systems.Development hal wiring of stop kontak floor, kotak floor, sistem trunking, méja stop kontak, kamar pasamoan stop kontak, Power Distribusi Unit na modul listrik kaasup asesoris dipikabutuh pikeun paménta panghadena tina manajemen input listrik sarta output. 1) Ngokolakeun file 2D + 3D DXF (Software pikeun komunikasi kalayan AutoCAD).2) Milarian produk parametrik dina rupa tingkatan;3) Nyieun lembar data kalayan rupa model ngaropea;

4) lokasi Ruang pakakas saperti jati, kabinét, sistem lanté sarta fasilitas kakuatan.

5) presentasi hasil on interfaces béda: instalasi rending 3D Tilu-dimensi na sampel berpungsi.


WhatsApp Online Chat !