partnerships Recoginized

Pikeun maksimalkeun pungsi poténsi manajemén Electric disambungkeun pikeun Internét tina Hirup, obyek kami téh pikeun nganteurkeun profésional solusi wiring disambungkeun nu dumasar kana model bisnis anyar jeung nawiskeun jasa anyar pikeun sakabéh jenis appliations.

Dinten, Safewire ieu forgoing partnerships kuat ku Top sistem manajemen sambungan kabel 500 ngarah manufactures jeung parusahaan asesoris Sistim wiring lianna di listrik industri-duanana di sakuliah dunya sarta dina level.Both régional sahijina nyaeta tina sakumaha dihandap industri:

  1. Switch jeung stop kontak;
  2. Low-Vatage listrik;
  3. Énergi jeung alat-alat;
  4. cahaya
  5. parabot
  6. Imah Perkakas;
  7. Sistim Securrity;
  8. IOT;
  9. komunikasi;
  10. Lanté sarta konstruksi bahan;
  11. Komputer sarta éléktronik;
  12. Viduo sarta sistem Audio;

 

Duanana nyandak produk ieu ti kami. Anjeun wilujeng sumping pikeun OEM & ODM.


WhatsApp Online Chat !