kapasitas urang

Urang ngahasilkeun produk listrik kualitasna alus sarta ékspor sakuliah dunya.

floor stop kontak, buleud floor, underfloor kotak simpang sarta sistem wiring séjén produk urang nu sagemblengna dihasilkeun dina imah kalawan kadali kualitas ketat. fasilitas produksi urang di antarana:

1) Kilang kitu: 30.000 wewengkon wangunan méter pasagi;

2) R & D departemen: design 3D jeung insinyur sareng pangalaman vast jeung pangaweruh.

3) Alat departemen: Urang boga brand puseur CNC anyar kalawan mesin erosi, mesin trilling tur nempo mesin.

123
321

4) Pencét departemen: dilengkepan sababaraha mesin pencét anyar nepi ka 100 t sarta 10 mesin lathe motong logam jeung machines.etc bending.

5) departemen Galvanization: Karek refurbished otomatis galvanizing garis. Urang bisa nyieun Ag, Zn, Ni na TN plating dina logam jeung tambaga kami bagian.

6) Own independent electrical laboratory--Full routine testing for our own products, 300 sqm of advanced technology lab.


WhatsApp Online Chat !