kapasitas urang

Urang ngahasilkeun produk listrik kualitasna alus sarta ékspor sakuliah dunya.

floor stop kontak, buleud floor, underfloor kotak simpang sarta sistem wiring séjén produk urang nu sagemblengna dihasilkeun dina imah kalawan kadali kualitas ketat. fasilitas produksi urang di antarana:

1) Kilang kitu: 30.000 wewengkon wangunan méter pasagi;

2) R & D departemen: design 3D jeung insinyur sareng pangalaman vast jeung pangaweruh.

3) Mold-injection-Die-casting-CNC lathing-Punching-polishing-painting-Assembly: We have brand new CNC center with erosion machines, trilling machines and saw machines.: Equipped with several new press machines for up to 100 t and 10 lathe machines metal cutting and bending machines.etc. Newly refurbished automatic galvanizing line. We can make Ag,Zn, Ni and Tn plating on our metal and copper parts.

4).Own independent electrical laboratory--Full routine testing for our own products, 300 sqm of advanced technology lab.

生产设备

WhatsApp Online Chat !