Tentang Kami

关于 我们

Wenzhou Safewire Electric Co., Ltd nyaeta hiji pausahaan husus di pabrik jeung diobral barang dina widang bahan instalasi listrik jeung barang. The Safewire balik andalannya brand Feilifu, Feilifu Téhnologi Co., Ltd didirikan dina 1998. Saprak harita, urang embarked dina ngungudag relentless keur nu supplier pangbadagna kalayan leuwih 30.000 wewengkon wangunan méter pasagi di Cina salaku urang milih mung pangalusna sarta safest produk electrial kalawan pamakéna maranéhanana di pikiran.

Urang disadiakeun jasa OEM na ODM pikeun merek paling di sakuliah dunya. Sarta diékspor produk & jasa ka leuwih 56 nagara di Europ, Australia, Timur Tengah jeung Tenggara jsb Nalika klien kami mésér produk urang, aranjeunna nyaho aranjeunna lalaki nilai duit maranéhanana, kalayan unjuk, reliabiliti sarta kualitas. Unggal produk mawa pribadi garansi na jasa komitmen urang. Tim kami nangtung tukangeun unggal produk urang ngajual-malah taun sanggeus éta dipasang. Urang ayeuna nawiskeun taun dipercaya jaminan kana sagala produk Safewire, ngawengku bagian jeung kuli. Kami geus buit reputasi kami on ieu.

banner4

Tangtu we ogé boga rentang badag wangun, ukuran, buleud jeung Ratings IP na pilihan Anjeun tina finish logam atawa inlay, sadaya gampang sadia ti wholesaler listrik lokal Anjeun. Mun euweuh pilihan urang téh merenah pikeun aplikasi Anjeun, mangga ngahubungan kami ngeunaan solusi kustomisasi pikeun anjeun. 

dunya bakal terus ngarobah. Ieu naon ngajaga Safewire payun. Dengekeun, sarta nimpah, eupan balik customer susunan produk urang sajaba ti batur. Safewire, Di jalan!

 


WhatsApp Online Chat !