Mbështetja Partneriteti i projektit

Mbështetja Partneriteti i projektit

Shumë projekte të rëndësishme dhe prestigjioze kanë përfunduar me sukses duke përdorur vargjet e ndryshme brenda katalogun produktit Safewire.

Aplikimet kanë përfshirë brendshme dhe banimi, Ndërtimit dhe Strehimit social nëpërmjet shoqatave të strehimit dhe autoriteteve lokale. produkte të veçanta për vende publike: arsimore, rekreative dhe shkon që janë më drejtuar në dritë komerciale, zyra, fabrika dhe instalimin e shitjes me pakicë të gjithë kanë qenë arritur.

 1. Strehimi;
 2. dyqane;
 3. Show-dhomë;
 4. Hotels;
 5. Terraces;
 6. Sport Center;
 7. Muzetë;
 8. spitalet;
 9. bankat;
 10. Restorantet;
 11. Kompanitë;
 12. Aeroportet;

 2016 第一 部 部分 - 转 曲线 _ 页面 _11


WhatsApp Online Chat !