Garancia e shitjes pas shitjes

Safewire Electric Co, Ltd siguroj që produktet tona janë në përputhje të plotë me sistemin e menaxhimit të certifikimit ISO9000 për prodhimin, tani ne garantojmë prizën e dyshemesë dhe prizën e tavolinës si kjo në vijim:

1.Our company guarantees that the products will be strictly inspected before shipped from factory and the QA rate of products will 100%.
2.Our company guarantees that within one year from date of receipt and finish installation if some problems occure, our company is responsible for replace free of charge.If beyond warranty period, we will provide you with corresponding paid services within a reasonable range.
3.This following statituation will be paid service:

* tejkalimi i periudhës së garancisë;
* failure to provide purchase evidence/documents;
* damage caused by failure to use or repair the product as required in the product manual (pay spe-cial attention to water inspur into, damage by drop or other not right way by people );
* if the customer repairs or disassemblesby himself or by other person who not authorizated by our company;
* damage caused by wiring with bad quality level communication cables;
*failureor damage of products caused by major force such as flood,fire,lightning, eather-quake etc.

Kur shfaqen probleme gjatë përdorimit të produktit, inxhinieri ynë teknik do të përgjigjet në mënyrë aktive. Çdo problem i cilësisë së produktit, kompania jonë do të garantojë një përgjigje ose zgjidhje të qartë brenda 24 orëve.

Co Safewire Electric, Ltd

Linja e Hetimit: 0086-577-61725370/ose postë: info@safewirele.com
Technical support:account@safewirele.com/Eng1@safewirele.com.


Bisedë në WhatsApp Online!