baza e njohurive teknike

Technical Shërbimi Knowledge Base

Ky baza e njohurive përmban përgjigje për pyetjet më të shpeshta në lidhje me produktet tona, duke përfshirë informacion mbi standardet, karakteristikat dhe përdorimin. Nëse ju jeni në gjendje për të gjetur informacionin që ju kërkoni, ju lutemi të paraqesë pyetjen tuaj direkt në dritaren tonë lidhur kontaktit. Kjo do të na ndihmojë vazhdimisht të përmirësuar bazën e njohurive me kalimin e kohës për ta bërë atë një burim i dobishëm për të gjithë ata që të vizitoni faqen tonë të internetit.
Disa aplikacione të zakonshme në vendin e punës për tela modulare, të dhënat dhe sistemet e energjisë përfshijnë:
 • qendrat e të dhënave që janë në pushtet dhe ftohje kapacitet të ulët ose jashtë hapësirës fizike
 • departamentet e IT
 • qendrat e thirrjes
 • qendrat e përpunimit të të dhënave
 • Qendrat kaloni Telekom
 • objektet arsimore
 • industria elektronike
 • korporatat
 • objektet e qeverisë
 • Institucioneve arsimore dhe objektet
 • Industria Retail
 • Depo dhe objektet e shpërndarjes
 • Institucionet financiare
Modular Wire, të dhënave dhe Power Systems sigurojë përfitimet e mëposhtme:
 • mirëmbajtjen e lehtë. Hyni në fuqinë tuaj, të dhënat dhe shërbimet e telekomit shpejt me interuption minimale
 • Sistemet modulare instalime elektrike të ofrojë fleksibilitet dhe shkathtësi për përdoruesit fundorë, si dhe instaluesit
 • Ulja instalimin kohë, rreziku, dhe punën elektrike
 • Mund të përmirësojë një faqet e sigurinë e përgjithshme duke rritur një hapësirat e punës estetike
 • Lejon për ndryshime seamless të ardhmen dhe të rekonfigurimit brenda objektit
kate qasje ngritura janë përdorur për të siguruar përfitimet e mëposhtme:
 • Easy mirëmbajtja - Qasje të shpejtë në pushtet, të dhënave dhe telekomit shërbimet gjendet brenda ndërtesave e sotme
 • Hapësira underfloor, ose zgavër është përdorur shpesh si një kanal i madh për sistemet HVAC
 • Përshtatshmëri / fleksibilitet për nevojat e uzurpuesve hyrëse
 • Mund të shërbejë si shtresë e lehtë izolimin me trajtimin e duhur
 • Është e rregullueshme për dysheme pabarabartë
 • Mund të sigurojë kursime të pafundme të energjisë dhe efikasitetit të rritur
 • shuarje zjarri
 • Instalim të lehtë dhe fsheharak
 • Qetë dhe të ngurta të ndjehen nëpër këmbë

Duan të punojnë me ne?


WhatsApp Online Chat !