ortakëri

Parnerships dhe organet e certifikimit

Partneritetet Safewire

Për të maksimizuar potencialin e menaxhimit të lidhur elektrike për internet e Gjërave, Safewire është heqjes dorë partneritete të forta me kryesor të sistemit të menaxhimit kabllor prodhon dhe pajisje të tjera të sistemit instalime elektrike të prodhuar. objekti ynë është për të ofruar zgjidhje profesionale të lidhura instalime elektrike që janë të bazuara në modele të reja të biznesit dhe do të ofrojë shërbime të reja për të gjitha llojet e appliations.

Sot, Safewire është një anëtar aktiv i shoqatave dhe konsorciume të rëndësishme në industrinë elektrike-si në mbarë botën dhe në nivel rajonal.

A) Associations / Alliances

IEC; CQC;

B) organizmave certifikues

ISO, CE, RoHS, EN / EC, Sasho;


WhatsApp Online Chat !