partneritetet Recoginized

Për të maksimizuar potencialin e menaxhimit të lidhur elektrike për internet e Gjërave, objekti ynë është për të ofruar zgjidhje profesionale të lidhura instalime elektrike që janë të bazuara në modele të reja të biznesit dhe do të ofrojë shërbime të reja për të gjitha llojet e appliations.

Sot, Safewire është heqjes dorë partneritete të forta me udhëheqës të lartë 500 sistemit të menaxhimit kabllor prodhon dhe pajisje të tjera të sistemit instalime elektrike kompani në industrinë elektrike-si në mbarë botën dhe në një level.Both rajonal prej tyre është nga më poshtë industria:

 1. Kaloni dhe fole;
 2. Low-Vatage elektrike;
 3. Energjisë dhe pajisjet;
 4. ndriçim
 5. mobilje
 6. aplikim në shtëpi;
 7. Sistemi Securrity;
 8. IOT;
 9. komunikimi;
 10. Kati dhe materialeve të ndërtimit;
 11. Kompjuter dhe elektronike;
 12. Viduo dhe sistemi Audio;

 

Dy prej tyre të marrë këtë produkt nga ne. Ju jeni të mirëpritur për OEM & ODM.


WhatsApp Online Chat !