Техничка база на знаење

База на знаење техничката служба

Оваа база на знаење содржи одговори на најчесто поставуваните прашања во врска со нашите производи, вклучувајќи информации за стандарди, карактеристики и употреба. Ако не сте во состојба да ги најдете информациите што ги барате, Ве молиме поднесете вашето прашање директно поврзани нашиот прозорец контакт. Ова ќе ни помогне да постојано подобрување на знаењето во текот на времето да се корисен извор за сите оние кои ја посетите нашата веб страна.
Некои заеднички апликации работното место за модуларна жица, податоци и моќ системи вклучуваат:
 • центри за податоци кои се на ниска моќност и капацитет на ладење или надвор од физичкиот простор
 • ИТ оддели
 • Кол центри
 • обработка на податоци центри
 • Телеком прекинувач центри
 • образовните установи
 • електроника индустрија
 • корпорациите
 • владини објекти
 • Образовните институции и објекти
 • мало индустрија
 • Магацин и дистрибуција објекти
 • Финансиски институции
Модуларен Жица, податоци и енергетски системи обезбеди следниве предности:
 • Лесен за одржување. Пристап до вашите моќ, податоци и телекомуникациски услуги брзо со минимален interuption
 • Модуларен ожичување системи нудат флексибилност и подвижност за крајните корисници, како и монтери
 • Намалување на инсталација време, управување со ризик, и електрични трудот
 • Може да се подобри сајтови севкупната безбедност, а зголемување на работни простори естетски
 • Овозможува лесна идните измени и реконфигурации во рамките на објектот
Покрена подови пристап се користи за да обезбеди следниве предности:
 • Лесно одржување - Брз пристап до електрична енергија, кои се наоѓаат на податоци и телекомуникациски услуги во рамките на денешната згради
 • простор за подно или празнина често се користи како голем канал за HVAC системи
 • Адаптибилност / флексибилност за потребите на дојдовни патници
 • Може да послужи како лесно изолација слој со соодветен третман
 • Е прилагодлив на нерамна подови
 • Може да обезбеди огромна заштеда на енергија и зголемување на ефикасноста
 • за гаснење пожар
 • Лесна инсталација и dissembling
 • Тивко и солидна се чувствуваат под нозете

Сакаат да работат со САД?


WhatsApp Online Chat !