продажни места

Продажните места на Safewire productsPlug и игра:

терминал вметнете или завртка терминал блок е оптимално да се организира за себе за да почне инсталацијата веднаш. Не само на додатоци, но затворете го капакот-плоча со ниво на заштита IP55 исто така да работат со електрична непосредна моќ и внес на податоци. Непосреден пристап се од суштинско значење за корисниците, бидејќи објектот и електронски уреди треба да биде поврзан и обвинет во времето.

кабел за управување со:

Затвори кабелски канали помине низ дното на работни места. Податоци и електрична енергија може да се одвои. На канали функција повлекување заштита и други објекти како стандард. Кабел што потекнуваат од подот може директно да пристапите на основниот систем развод.

Тоа интеграција:

Интегрира мулти-приклучоци и податоци или аудио конфигурации во еден целосен уред, скриени под мебелот или кабинет со само 80mm дијаметар дупка, така спаси повеќе простор.

Интерконекција на паметни:

Вклучувајќи и сеопфатна 45 * 45mm приклучок, двоен приклучок USB полнач на 5VDC 3.0 како полн напон USB паметни брзо полнење, поддршка QC3.0, носејќи QUALCOMM идентификациски чип. девизен курс, власта може да достигне 80%. Не само жица врска, но поддршка безжичен договори полнење функција селекција со стандардот за друштвото.

прилагодлив

приклучок на подот продолжи во прекинувачот или поврзаниот уред се лесно достапни. Тие се наоѓаат во рамките на отстранлив coverplate или маска и се достапни во нерѓосувачки или месинг. Освен тоа, нашата поп-ап механизам ќе се издигнува во дури брзина која е прилагодлив. Карактеристиките на нашата поп-ап механизам се со долго време на животот, сигурен перформанси, мала бучава и да работат безбедно и др Овој концепт амортизацијата уред е патентиран од Safewire.

图形 1

 

Безбедност-чувар и будала-доказ дизајн

Поголемиот дел од нашите електричен штекер се со различни интелигентни функции за заштита, вклучувајќи и заштита од преголем напон, заштита на над-температура, заштита на над-напон, краток спој заштита, под напон заштита, заштита од преоптоварување итн

Понатаму, нашите роман дизајн за панел држи паралелно со подот како 180 степен кога таа е отворена. Тоа може да се избегне да се врати за време на инсталацијата. Заштитниот порта на кабелски излез може да доведе жица кабелот од штекер на подот и ефикасно да ги заштитат жица кабел кожата од оштетување. Концептот на Излез на кабел е патентиран од страна на Safewire.

 

 

 

 

 


Интернет разговор WhatsApp!