партнерство

Parnerships и сертификациони тела

Safewire партнерства

Да го зголеми потенцијалот на поврзани Електрични за управување со интернет на нештата, Safewire е forgoing силни партнерства со водечките систем за управување со кабли произведува и други придружни инсталации систем произведува. Нашата цел е да се достави професионални решенија поврзани со жици кои се базирани на нови бизнис модели и да понудат нови услуги за сите видови на appliations.

Денес, Safewire е активен член на значајни асоцијации и конзорциуми од електроиндустријата-и во светот и на регионално ниво.

A) Здруженија / сојузи

IEC; CQC;

B) Сертификација тела

ISO, CE, RoHS, EN / ЕЗ, Сашо;


WhatsApp Online Chat !