Recoginized партнерства

Да го зголеми потенцијалот на поврзани Електрични за управување со интернет на нештата, Нашата цел е да се достави професионални решенија поврзани со жици кои се базирани на нови бизнис модели и да понудат нови услуги за сите видови на appliations.

Денес, Safewire е forgoing силни партнерства со водечките Топ систем за управување со кабли 500 произведува и други додатоци за ожичување систем електрична компанија во индустријата и во целиот свет и на регионално level.Both од нив е од подолу индустрија:

 1. Прекинувач и приклучок;
 2. Ниско-Vatage електрична;
 3. Енергија и опремата;
 4. осветлување
 5. Мебел
 6. Дома апаратот;
 7. Securrity систем;
 8. IOT;
 9. комуникација;
 10. Подот и градежни материјали;
 11. Компјутерски и електронски;
 12. Viduo и аудио систем;

 

Двете од нив се земе овој производ од нас. Вие сте добредојдени за ОЕМ и ODM.


WhatsApp Online Chat !