TCTerms Sales

Sale TCTerms saka Safewire productsPlug lan Play:

Ing insert terminal utawa meneng pemblokiran terminal wis f disusun dhewe kanggo miwiti pamasangan langsung. Ora mung ing aksesoris, nanging cedhak tutup-piring karo tingkatan pangreksan IP55 uga bisa karo daya langsung listrik lan input data. akses langsung sing penting kanggo kedhaftar amarga fasilitas lan piranti elektronik perlu disambungake lan kebak ing wektu.

Manajemen Kabel:

Close saluran kabel nembus dhasar ing panggonan karya. Data lan listrik bisa dipisahake. Saluran Fitur narik-pangayoman lan fasilitas liyane kaya standar. Kabel sing asal ing lantai bisa langsung ngakses sistem trunking ndasari.

Iku Integration:

Nyawiji multi-Sockets lan data utawa konfigurasi audio menyang siji piranti lengkap, didhelikake ing Furnitur utawa kabinèt karo mung 80mm bolongan diameteripun supaya nyimpen papan liyane.

Ngilèkaken pinter:

Kalebu lengkap 45 * 45mm soket, dual pangisi daya port USB saka 5VDC 3.0 minangka full-voltase USB daya cepet pinter, support QC3.0, Mbeta Qualcomm indentification chip. tingkat konversi Power bisa tekan 80%. Ora mung sambungan kabel, nanging ndhukung Pasetujon pilihan fungsi daya nirkabel karo standar Q.

luwes

Lantai soket terus menyang ngalih utawa piranti disambungake sing gampang diakses. Padha dumunung wonten ing coverplate dipindhah-pindhah utawa skirting lan kasedhiya ing stainless utawa kuningan. Salajengipun, mekanisme pop-up kita bakal Rising alon ing malah kacepetan kang luwes. Ciri saka mekanisme pop-up kita karo dangu-urip, kinerja dipercaya, sethitik swara lan operate etc. aman konsep piranti pengurangan iki wis paten dening Safewire.

图形 1

 

Safety njaga lan desain gemblung-bukti

Paling soket listrik kita karo macem-macem fungsi pangayoman cerdas kalebu pangayoman overcharge, liwat-suhu pangayoman, liwat-voltase pangayoman, pangayoman short circuit, ing-voltase pangayoman, pangayoman kakehan etc.

Salajengipun, desain novel kita kanggo panel tansah podo karo lantai minangka 180 degree nalika mbukak. Iku bisa supaya tiba maneh sajrone instalasi. Port protèktif metu kabel bisa mimpin kabel kabel metu saka lantai soket lan èfèktif nglindhungi kulit kabel kabel marang bakal ngrusak. Konsep Kabel Exit wis paten dening Safewire.

 

 

 

 

 


Ngobrol Online WhatsApp!