Partnership

Parnerships lan lembaga sertifikasi

Usaha Safewire

Kanggo nggedhekake potensial saka Manajemen Electric disambungake kanggo Internet iku, Safewire wis forgoing kekancan kuwat karo sistem manajemen kabel anjog pabrik lan aksesoris sistem wiring liyane pabrik. obyek Kita kanggo ngirim profesional solusi wiring disambungake sing adhedhasar model bisnis anyar lan kurban layanan anyar kanggo kabeh jenis appliations.

Dina iki, Safewire iku anggota aktif saka hubungan penting lan consortiums ing elektrik industri-loro dunya lan ing tingkat regional.

A) Associations / Alliances

IEC; CQC;

B) badan Certification

ISO, CE, RoHS, EN / EC, SASO;


WhatsApp Online Chat !