Usaha Recoginized

Kanggo nggedhekake potensial saka Manajemen Electric disambungake kanggo Internet iku, barang Kita kanggo ngirim profesional solusi wiring disambungake sing adhedhasar model bisnis anyar lan kurban layanan anyar kanggo kabeh jenis appliations.

Dina iki, Safewire wis forgoing kekancan kuwat karo Top sistem manajemen kabel 500 anjog pabrik lan perusahaan aksesoris sistem wiring ing elektrik industri-loro dunya lan ing level.Both regional mau saka minangka ngisor industri:

  1. Ngalih lan soket;
  2. Low-Vatage elektrik;
  3. Energy lan peralatan;
  4. Lighting
  5. Furniture
  6. Home Appliance;
  7. sistem Securrity;
  8. IOT;
  9. komunikasi;
  10. Floor lan construction bahan;
  11. Komputer lan elektronik;
  12. Viduo lan sistem audio;

 

Loro-lorone padha njupuk prodhuk iki saka kita. Panjenengan olèh kanggo OEM & ODM.


WhatsApp Online Chat !