rojongan partnership tina proyék

rojongan partnership tina proyék

Loba proyek penting jeung bergengsi geus hasil réngsé ngagunakeun rupa Bulan dina katalog produk Safewire.

Aplikasi geus kaasup domestik jeung padumukan, konstruksi jeung perumahan sosial via asosiasi perumahan jeung otoritas lokal. produk husus pikeun wewengkon umum: pendidikan, rekreasi sarta Bulan nu leuwih diarahkeun kana lampu komérsial, kantor, pabrik jeung instalasi ritel geus kabeh geus kahontal.

  1. Padumukan;
  2. warung;
  3. Tembongkeun-kamar;
  4. Bulan;
  5. undak;
  6. Olahraga Center;
  7. museum;
  8. rumah sakit;
  9. bank;
  10. réstoran;
  11. pausahaan;
  12. Bandara;

 2016 第一 部 部分 - 转 曲线 _ 页面 _11


WhatsApp Online Chat !