• safewirele (3)
  • safewirele (1)
  • safewirele (4)
  • safewirele (5)
wartos
  • 2019 126th Canton fair

    Good newsewire Electriecal professional sales team will bring the latest socket research program to the 126 Canton fair and share it with you. Safewire Electrical by Feilifu which is professional OEM manufactory of floor boxes ,desktop socket and electrical accessories for most global brand since...
  • Share with the 125th Spring Canton Fair 2019

    Since its founded in 1957, the Canton Fair has always been an important platform for China’s foreign trade,and an important channel for countries and regions to share the fruits of China’s development. The 62-year development of the Canton Fair has witnessed the development of foreign...
kira-kira

Wenzhou Safewire Electric Co., Ltd nyaeta hiji pausahaan husus di pabrik jeung diobral barang dina widang bahan instalasi listrik jeung barang. The Safewire balik andalannya brand Feilifu, Feilifu Téhnologi Co., Ltd didirikan dina 1998. Saprak harita, urang embarked dina ngungudag relentless keur nu supplier pangbadagna kalayan leuwih 30.000 wewengkon wangunan méter pasagi di Cina salaku urang milih mung pangalusna sarta safest produk electrial kalawan pamakéna maranéhanana di pikiran.



Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat !