• Banner1
  • 605123262253005639
  • 577998537914138121
  • 11
  • 22
  • banner4
  • do12
wartos
  • IEC60884 International Standard

    IEC60884 International Standard ...
  • The standard of IEC

    The standard of IEC pictrue Testing scope Testing standards   Plug,socket for household purpose IEC 60884   Adaptor for household purpose IEC 60884...
kira-kira

Wenzhou Safewire Electric Co., Ltd nyaeta hiji pausahaan husus di pabrik jeung diobral barang dina widang bahan instalasi listrik jeung barang. The Safewire balik andalannya brand Feilifu, Feilifu Téhnologi Co., Ltd didirikan dina 1998. Saprak harita, urang embarked dina ngungudag relentless keur nu supplier pangbadagna kalayan leuwih 30.000 wewengkon wangunan méter pasagi di Cina salaku urang milih mung pangalusna sarta safest produk electrial kalawan pamakéna maranéhanana di pikiran.

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat !