Babagan awake dhewe

关于 我们

Wenzhou Safewire Co., Ltd punika perusahaan specialized ing Pabrik lan Advertisement saka item ing lapangan materi instalasi listrik lan barang. The Safewire konco kapal penggedhe account Feilifu, Feilifu Technology Co., Ltd iki diadegaké ing taun 1998 Wiwit, kita miwiti program studi ing nguber gampang nglokro kang Supplier paling gedhe karo liwat 30,000 wilayah bangunan meter ing China kita milih mung sing paling apik lan aman produk electrial karo konsumen ing atine.

We kasedhiya layanan OEM lan Potongan kanggo merek paling donya. Lan diekspor produk & layanan kanggo liwat 56 negara ing Europ, Australia, Timur Tengah lan Kidul lan sapiturute Nalika kita klien tuku produk kita, padha ngerti lagi njupuk angka dhuwit, karo kinerja, linuwih lan kualitas. Saben produk kaleksanane pribadi njamin lan layanan kita prasetya. Kita tim wonten ing wingkingipun saben produk kita ngedol-malah taun sawise iku wis diinstal. We saiki kurban taun dipercaya babar pisan ing kabeh produk Safewire, panutup bagean lan pegawe. Kita buit reputasi kita iki.

banner4

Temtu kita uga duwe sawetara ageng manéka, ukuran, kothak karo Ratings IP lan pilihan saka Rampung logam utawa inlay, kabeh siap kasedhiya saka wholesaler electrical lokal. Yen ora ana opsi kita cocok kanggo aplikasi, hubungi kita bab solusi pangaturan kanggo sampeyan. 

donya bakal tetep ganti. Iki apa tansah Safewire ahead. Ngrungokake, lan tumindak, saran customer mranata kita produk loro saka wong. Safewire, On cara!

 


WhatsApp Online Chat !