• Banner1
  • 605123262253005639
  • 577998537914138121
  • 11
  • 22
  • banner4
  • do12
News
  • IEC60884 International Standard

    IEC60884 International Standard ...
  • The standard of IEC

    The standard of IEC pictrue Testing scope Testing standards   Plug,socket for household purpose IEC 60884   Adaptor for household purpose IEC 60884...
About

Wenzhou Safewire Co., Ltd punika perusahaan specialized ing Pabrik lan Advertisement saka item ing lapangan materi instalasi listrik lan barang. The Safewire konco kapal penggedhe account Feilifu, Feilifu Technology Co., Ltd iki diadegaké ing taun 1998 Wiwit, kita miwiti program studi ing nguber gampang nglokro kang Supplier paling gedhe karo liwat 30,000 wilayah bangunan meter ing China kita milih mung sing paling apik lan aman produk electrial karo konsumen ing atine.

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
WhatsApp Online Chat !