• safewirele (3)
  • safewirele (1)
  • safewirele (4)
  • safewirele (5)
News
  • 2019 126th Canton fair

    Good newsewire Electriecal professional sales team will bring the latest socket research program to the 126 Canton fair and share it with you. Safewire Electrical by Feilifu which is professional OEM manufactory of floor boxes ,desktop socket and electrical accessories for most global brand since...
  • Share with the 125th Spring Canton Fair 2019

    Since its founded in 1957, the Canton Fair has always been an important platform for China’s foreign trade,and an important channel for countries and regions to share the fruits of China’s development. The 62-year development of the Canton Fair has witnessed the development of foreign...
About

Wenzhou Safewire Co., Ltd punika perusahaan specialized ing Pabrik lan Advertisement saka item ing lapangan materi instalasi listrik lan barang. The Safewire konco kapal penggedhe account Feilifu, Feilifu Technology Co., Ltd iki diadegaké ing taun 1998 Wiwit, kita miwiti program studi ing nguber gampang nglokro kang Supplier paling gedhe karo liwat 30,000 wilayah bangunan meter ing China kita milih mung sing paling apik lan aman produk electrial karo konsumen ing atine.



Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
WhatsApp Online Chat !