• banner
  • 2019思富威尔 公司网站01
  • 2019思富威尔 公司网站02
  • 2019思富威尔 公司网站03
  • 2019思富威尔 公司网站04
News
  • Share with the 125th Spring Canton Fair 2019

    Since its founded in 1957, the Canton Fair has always been an important platform for China’s foreign trade,and an important channel for countries and regions to share the fruits of China’s development. The 62-year development of the Canton Fair has witnessed the development of foreign...
  • IEC60884 International Standard

    IEC60884 International Standard ...
About

Wenzhou Safewire Co., Ltd punika perusahaan specialized ing Pabrik lan Advertisement saka item ing lapangan materi instalasi listrik lan barang. The Safewire konco kapal penggedhe account Feilifu, Feilifu Technology Co., Ltd iki diadegaké ing taun 1998 Wiwit, kita miwiti program studi ing nguber gampang nglokro kang Supplier paling gedhe karo liwat 30,000 wilayah bangunan meter ing China kita milih mung sing paling apik lan aman produk electrial karo konsumen ing atine.

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
WhatsApp Online Chat !